Kvällsmys på landet

I somras köpte jag en kökssoffa….utan dyna. Jag var säker på att det fanns en men det gjorde det inte och soffan har inte varit så mysig att sitta i förrän nu. Jag hittade en röd filt och en barnmadrass, sen var det bara att köra igång. Sydde fast banden i sidorna och fäste lite under för hand. Det gick bättre än jag trodde.

Nu är dynh-t äntligen klart. Ni vet en sån sak man ska ta tag i….imorgon….eller en annan dag. Och sen blir det liggande alldeles för länge. Nu är det klart, behöver jag säga att det var skönt när jag äntligen fick knyta fast banden.

Vaddå titta ut? Det är ju becksvart!

Nu har jag ätit fisksoppa och den är godare än den ser ut, jag lovar.

Lite tända ljus och slappa framför teven efter en välbehövlig massage.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Kvällsmys på landet

  1. Matilda Berlin skriver:

    Men guuu vad fin soffan blev! Ser ut som att Lady är fullkomligt nöjd med den med =) Kram fina <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *