Kastvindar – av Buthler & Grimwalker

En riktigt bra fortsättning på deras första alster. Alex Storm, kriminell mot sin vilja, jaja. Han har en tuff tillvaro eftersom hans fru Jessica har dödat en man och försöker dölja det. Och för att bordellen går bra, och för allt knark som ska säljas och för att han måste lägga pengarna under golvet på vinden och för att trillingarna försvinner…

De e mycke nu. Jag känner igen deras sätt att skriva i mitt eget. Det är tuffa puckar, går snabbt och många blir skadade och en del dödade innan man slår ihop bokpärmarna. Den här boken tog en stund innan jag fastnade i. Den harvade på och jag var lite besviken, men sen kom det igång.

Detta är deras andra bok tillsammans och om jag förstått det rätt kommer nästa ut under våren. Den ska jag beställa. Kul med författare som skriver tillsammans. Buthler/Öhrlund har ju jobbat ihop och Kepler känner de flesta igen. En bra duo som jag hoppas håller ihop länge.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *