Juryjobb

Igår fick jag en förfrågan om jag ville vara jury. Klart att jag tackade ja. Det är Småstjärnorna som ska avgöras i maj och det brukar vara jättekul att se. Ingen riktig sång men man får ju börja nånstans.

Scennärvaro, läppsynk, koreografi och kläder. Samt hela utförandet som stort. Det finns alltid någon som sticker ut och jag är säker på att många skulle kunna sjunga på riktigt. Det kanske bara är lite pepp som behövs.

När jag hade min uppvisningsgrupp i dans, ”Surprise”, då åkte vi runt på talangtävlingar. Det var jättekul. Tjejerna tränade 2 till 3 gånger i veckan och vi slet verkligen för att få olika dansjobb på allt från födelsedagsfester till årsmöten. Jag minns det som en jätterolig tid.

På den tiden sydda jag även kläderna. Cancan-kjolar, toppar jackor och klistrade paljetter för brinnande livet. Det var 5 tjejer och ibland stod även jag på scenen, men inte så ofta. Jag villa att dom skulle synas och inte jag. Om det var snabba ombyten kunde det hända att jag hoppade in och körde solo nån låt. Vi jobbade på bra och hade över 100 jobb under de år jag hade gruppen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Juryjobb

  1. Ethel skriver:

    Låter inspirerande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *