Belöning till mig själv

Nu har jag bokat pedikyr till nästa måndag. Jag har varit på pedikyr några gånger förut men det var länge sen. Jag försöker hålla fötterna i trim eftersom jag både dansar och springer mycket, men nu tänkte jag lyxa till det lite och se om jag blir nöjd. Många har ett riktigt bra handlag och andra lite mindre bra. Det blir spännande och se vad jag tycker.

Inte nog med det. Jag har bokat premiärbiljetter till ”Häxorna i Eastwick” i september. Det är en av få musikaler jag inte sett och det ska bli jättespännande att se den. Peter Jöback har huvudrollen och vi spelade ihop i musikalen ”Här och nu” 1988. Sen satte hans karriär fart och det är kul att ha fått följa hans resa. En mycket duktig och trevlig artist.

Hur belönar du dig?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Belöning till mig själv

  1. Matilda Berlin skriver:

    Men åhhh! Det gjorde du verkligen så himla rätt i! Själv belönade jag mig med Vietnam-resan! Kör tydligen lite mer på Go-big, haha! Kram finaste <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *