Julen pockar på

SUCCÉN ÄR TILLBAKA! 
IDAG SLÄPPER VI BILJETTERNA TILL TOMTEN OCH BOCKEN RIDER IGEN. EN SLAGS JULSHOW PÅ TURNÉ MED MÅNS ZELMERLÖW OCH PER ANDERSSON

 

MAXIMALT MED BILJETTER, MAXIMALT MED UNDERHÅLLNING. TURNÉPREMIÄR 25 NOVEMBER I NYKÖPING!

 

En halvgalen komiker, en charmig skönsångare och ett superproffs till regissör. Vi säger redan nu GOD JUL – årets julshow är nämligen här!

 

År 2020, när hela underhållningsvärlden stod på paus, bestämde sig de två vännerna för att inte sitta hemma och rulla tummarna utan i stället ro ihop en närmast Hasse och Tage doftande succéshow som under julen samma år rullade för en pandemibegränsad publik på Hamburger Börs i Stockholm.

 

Nu är det dags igen, men denna gång åker de ut på turné till 12 orter i Sverige. Radarparet Måns Zelmerlöw och Per Andersson, i regi av den briljante Edward af Sillén, kommer återigen bjuda på en oförglömlig kväll när vi behöver den som mest. En kväll bestående av humor, jul och galna upptåg men också såklart musik ackompanjerad av några av Sveriges bästa musiker som garanterat kommer få gästerna i rätt stämning. En sprakande helkväll helt enkelt.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *