Vem inspirerar dig

Lyssnade på en föreläsning häromdagen som inte gav ett dugg. Den skulle handla om inspiration men jag blev bara trött. Jag började fundera på vilka människor i min närhet som inspirerar mig istället. Jag har många vänner på FB och läser vad dom har för sig vad det gäller träning, arbetsliv och tar del av deras drömmar.

Jag har en handfull vänner som jag känner lite mer och som inspirerar mig. Människor jag känt olika länge och kommit i kontakt med på olika sätt. Dom jobbar på, kämpar in i kaklet och har drömmar som dom uppnår. Vare sig det gäller jobba, försäljning eller privat.

Människor som vågar och har visioner, som tror på sig själva, är enkla och okomplicerade – dom gillar jag.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Vem inspirerar dig

  1. Annie Jansson skriver:

    Håller med dig! Låter som bra människor att gilla 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *