Jag tror jag håller mina mil

100 mil skulle jag springa i år, det ser ut att funka. Just nu är jag uppe i 74 mil och det är 3 månader kvar. Under september och oktober är det fullt ös med kurser och det kan bli så att jag får prioritera om lite, men det har gått bra hittills.

I november börjar det lugna ner sig, men då är det mörkare ute och ska jag springa då så är det inne som gäller i veckorna och ute först på helgen. Jag springer inte med pannlampa på småvägarna…

Det är 8,5 mil varje månad som gäller om man ska komma upp i 100 mil och det är skönt att ha någon eller några mil tillgodo. Man vet aldrig vad som kn hända. Hoppas förkylningarna lyser med sin frånvaro. Jag pressar apelsiner och försöker få i mig vitaminer och mineraler så gott det går. Men nyser någon mitt framför en så kan det ju bli knas i alla fall.

Hur håller du dig frisk i höstmörkret?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *