Jag trampar på

Man hinner trampa på lite på lunchen. 4×4 minuter och idag var det tungt….. Vissa dagar är det bara att sätta den ena foten framför den andra och köra på och andra dagar får man kämpa och ta lite extra vatten. Idag var det ett par extrapauser. Kostschemat rullar på i alla fall och det känns toppen.

Nu har jag ätit lax, potatis och massor av grönsaker med lite gräddfil till. Det enda jag tycker är jobbigt är att få i mig vätskan. Jag kan inte dricka hur mycket som helst, även fast jag är van att fasta. Men jag får ta det lite pö om pö och öka stegvis!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Jag trampar på

  1. Annie skriver:

    Härligt med träning! 🙂
    För mig vart det ett pass idag efter min arbetsträning. Så härligt 🙂

    Ha en fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *