Jag planerar hösten

Ja, vad ska man göra i dessa trista tider när alla roliga saker är inställda? Det finns mycket man kan göra. Jag har planerat in alla höstens danskurser, bokat in ett par sångjobb, en prova-på-dag med teater och fixat roliga musikalbiljetter. Man för göra vad man kan för att ha något att se fram emot.

Vanligtvis så brukar planeringen funka bra men ibland kör det ihop sig. Därför är det bra att planera långt fram så man inte behöver dubbelboka om något datum skulle ändras. Vi får hoppas att teaterbiljetter släpps till några roliga föreställningar också.

Sen får vi se vad som händer med mina övriga mål och lite projekt som ligger i sin linda. En roligare höst är att vänta. Våren har varit tuff ur många aspekter.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Jag planerar hösten

  1. Ethel skriver:

    Ja har förstått att det har varit tungt flera gånger.
    Gullviva är så fint! Finns inte mycket här nere. Påminner mig om min barndom.
    Man får ha något roligt att se fram emot i höst (eller i sommar). Annars blir livet för tråkigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *