Döden fikar vid polen – del 3/4

”Nej, det är nog Evert den yngre vi väljer den här gången. Eller hur?” Arne tittade runt.
Männens blickar möttes och de nickade instämmande. Till en början hade sällskapet bara bestått av Arne och Örjan. Arne hade haft svagt hjärta i flera år och Örjan hade haft problem med både lungorna, blodtrycket och lederna. Till slut orkade inte kroppen längre. Det kändes som en befrielse den dagen han fick träffa sin gamle vän Arne. Eftersom det var fullmåne på deras första möte, bestämde de sig för att fortsättningsvis alltid träffas då månen var full.

Allteftersom tiden gick, blev det fler medlemmar på mötena. Ekenbergs pool var samlingsplatsen eftersom huset stått tomt i flera år. Gubben Ekenberg blev den tredje medlemmen. Hans arvingar hade inte lyckats sälja huset ännu.

”Då är det beslutat. Men hur ska det ske? Är det någon som har en idé?” Leif tittade runt. Själv hade han gått vidare när han fick ett träd över sig. Det gick fort och var smärtfritt.
Lite kladdigt att ta reda på, men det var det enda man kunde ha en åsikt om. Han lämnade tre miljoner efter sig och en stor gård utan lån. Hans fru klarade sig gott och barnen gick det heller ingen nöd på.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.