Jag är en periodare

Under vintern har jag druckit min egen saft nästan hela tiden. Rabarber, rabarber och rabarber. Många är de liter saft jag tillverkade i somras och gott blev det. Sen tog saften slut och jag fick köpa vanlig, tråkig blandsaft. Men det blev ok det också.

Men nu har jag köpt några småflaskor Ramlösa. Mango, smultron, rabarber och en salig blandning. Och jag älskar plötsligt Ramlösa. Känns bra om jag kan hålla fast vid det eftersom jag är en riktig sockerråtta.

Småflaskor är kanske lite slösaktigt men kolsyran försvinner så fort i de stora flaskorna och det är lite den jag vill åt om jag ska ha Ramlösa. Huvudsaken är att man pantar flaskorna och det är jag riktigt bra på.

Har du någon favvodryck?

Snart kommer det……

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *