Inte helt 100

Här kommer en bildbomb från Katrineholms ungdomsrevy. Vilket gäng och vilken trevlig, charmig och proffsig föreställning. Allt material har dom skrivit själva och alla danser har skapats av Emma Berlin som gjort en fantastiskt jobb. Dom har utvecklats enormt de sista åren och föreställningen speglas av självsäkerhet och glädje.

Visst finns det väl lite att slipa på men med tanke på deras ålder kan jag lugnt påstå att de är snäppet bättre än Katrineholms Nyårsrevy som kör lite på rutin med inte allt för roliga nummer…

Jag vill framhålla alla men Emma har jag nämnt och Alva Ström vill jag ge en extra poäng. En komisk talang som jag hoppas får utvecklas, då kan hon bli riktigt bra. Det är många som jobbat bakom och Oliwer Carpman är en som skrivit en hel del nummer. Lena Sirrewius har regisserat.

Linnea Ström sjöng otroligt bra och det var synd att första låten hade lite hög volym för hennes röst försvann men sen blev ljudet bättre. Orkestern var jättebra och allt verkade välrepeterat från början till slut.

En del nummer var så bra att jag hade sett att dom varit lite längre. Då hade man kunnat stryka något eller några som kanske inte var helt 100, haha. Den bjuder jag på.

Gå och se ungdomsrevyn, stötta de som slitit och jobbat. Och tro mig när jag säger att den är sevärd och att det sämsta med kvällen var – vaniljbullen i pausen…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Inte helt 100

  1. Tommy Axner xner skriver:

    Helt suveränt. Bland ser bästa jag sett

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *