Inspiration för livet

En otroligt bra bok. Kjell Enhager levererar sanning efter sanning och jag ska ta som nyårslöfte att ta åt mig av det han skriver. Jag ska till och med börja testa att meditera några minuter varje dag. Där snackar vi om att kliva utanför boxen i och med att jag tycker det är flum, men jag ska ge det en chans. Att bara sitta ner och andas och foka på andningen, ingenting snnat. Jisses, hur ska det gå?

Jag lär återkomma…..

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 svar på Inspiration för livet

  1. Eva skriver:

    Jag mediterar inte så, det tror jag är jättesvårt, utan jag lyssnar på inspelade låtar som jag har fått tag på via mediyogan jag går på. De varar cirka 11 minuter och då ska jag sjunga eller säga efter vissa fraser. Kolla på youtube – där finns säkert olika varianter.

    • Eva skriver:

      Nu svarar jag mig själv 🙂 Läste ditt inlägg lite närmare. Att andas djupt i några minuter och bara fokusera på det tror jag går rätt bra att träna upp. Men kan kännas tråkigare än att lyssna på något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *