Ingen träning idag

En riktig slappareftermiddag i hotellsängen fick det bli. Det finns inget skönare än att komma tidigt till hotellet, checka in, ta en dusch, äta och gå och lägga sig. Ingen löpning, ingen styrka ingen simning. Bara läsa och bläddra i dagens tidning. Glo på teve, skingra tankarna och bara vara.

Många tycker att jag har mycket omkring mig och det håller jag med om. Men jag planerar ganska bra och då hinner jag få in dom där vilopauserna som är så viktiga för att kunna orka med i vardagen. Dessutom är trädgårdsarbete en riktig avkoppling för mig.

Nu ska jag vakna till och gå ut med Leidy, sen bär det iväg till Fredriksdalsteatern. Jag tror att det var 30 år sen jag var här för första gången!!!!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ingen träning idag

  1. Annie skriver:

    Låter toppen Och härligt!
    Vila är viktigt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *