Ibland får man nästan dåligt samvete…

Jag tränar mycket och varierande och tycker även om att äta nyttigt. Ibland får man nästan dåligt samvete för att man tränar. Alla ska ju få se ut hur dom vill och det gör inget om man har övervikt. Men att fetmarelaterade sjukdomar tar stor del av vårdtiderna och platserna i Sverige, är det ingen som snackar om. Inte heller att om folk skötte sig så kunde dom som verkligen var sjuka få komma fram till läkare och slippa ligga i korridorerna i 15 timmar.

Utseende är verkligen omdebatterat i dagens samhälle. Vad gör det om man tar hand om sig? Om man äter nyttigt och springer? Det finns väl gränser för vad jag vill göra med min kropp och mitt ansikte. Om man googlar på plastkirurgi Stockholm så ser man vad man kan få hjälp med. Det går att göra det mesta med en kropp.

Nu för tiden är det inte bara silikon som gäller. Det är botox och trådlyft som blivit omåttligt populära och det kan vara väldigt viktigt för personer att göra vissa ingrepp så att dom känner sig bekväma med sig själva. Våra kroppar är levande varelser och dom gör kanske inte alltid som vi vill.

Jag föredrar dock att fortsätta träna och äta så nyttigt jag kan.  Det är något jag trivs med. Kommer man in i att äta nyttigt och hålla igång så blir det en positiv spiral och då är det bara att följa den. Gör man ett träningsschema så är det lättare.

Att äta rätt är att komma en bra bit på väg

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Ibland får man nästan dåligt samvete…

  1. Emma Engström skriver:

    Tycker du ska göra precis som du vill och leva på bästa sätt för att må bra! Man ska inte tänka på vad alla andra tycker och tänker <3

  2. Annie skriver:

    Håller helt med dig på den punkten! bra skrivet!
    Gärna mer sånt här 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *