Hur kul är jag egentligen?

Jag fick en fråga om lite kul recept av en via insta. Ehh, ja jag äter pasta och lax eller kyckling och grönsaker….. hur kul är jag egentligen? Haha. Jag är extremt dålig på att krydda, har nästan bara salt och svartpeppar hemma. Och Timjan, ok.

Jag försöker variera grönsakerna så mycket som möjligt och både lax och kyckling kan man ju steka och göra iordning i ugnen. Och pastan kan man ju koka…..ja, nån kock blir jag inte.

Men jag trivs med det jag äter och mår bra av det. Min mage gillar pasta och jag gillar kyckling och lax. Så jag äter det.

Sen kan man gå ut och äta med nån kompis ibland. Lite god plankstek eller en pasta med oxfilé är alltid rätt. Man kan till och med trycka i sig en Coca Cola när man går ut. Ska man vara onyttig så är det lika bra att vara det på en gång, sen tar man nya tag nästa dag.

Hur är det med dig? Äter du nyttigt?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *