Hur gick det med löparmålen?

Löpningen gick utmärkt. Jag hade flera bra tider och kom dessutom upp i 107 mil. Jag hade 100 som mål. Jag har sprungit både ute och inne och det funkar lika bra båda två. Svetten rinner, jag får kondis och jag behöver inte köpa dyra ice bugs. Jag sprang:

Vårruset 5km

Söderköping 5km

Söder Runt 1 mil

Run Ragnar stafett runt Mälaren under 2 dygn 2,8 mil

Norrköpings Stadslopp 1 mil

Tjejmilen 1 mil

Jätteroliga lopp allihopa. Jag satsar på alla uton Ragnar i år. Löpningen ger en frihetskänsla och är en lätt sport att utöva. Har du skor och lite kläder kan du springa även om du är på semester eller på lunchen när du jobbar. Perfekt.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Hur gick det med löparmålen?

  1. Ethel skriver:

    God fortsättning på 2020!

    Precis, det är lätt att ta sig ut och springa. Bara att sätta på sig skor och dra. Här har det varit ännu lättare en hemma på vintern, vädret är perfekt oftast, för löparturer. Ca 17-19 grader. Man behöver inte frysa, ens i början, som jag alltid gör i Sverige vintertid.

  2. Emma Engström skriver:

    Heja dig alltså!! Skulle verkligen tycka det vore så kul att vara med på ett lopp själv 😀 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *