En kväll med Kjell

Läser i Kjell Enhagers bok som jag inser att man nästan kan ha som uppslagsbok. Roliga berättelser och en mängd minnen som han delar av sig med, får mig att inse att allt är möjligt.

Berättelsen om Vätternrundan när en kompis blev påkörd, berättelserna om barnen och deras kommentarer, berättelser om de många sportprofiler han hjälpt. En underhållande bok som jag säkert kommer att läsa fler gånger.

Det blev 5km på gymmet och en lugn kväll hemma i lägenheten. Jag har koreograferat lite ”i huvudet” och imorgon kväll ska jag fortsätta när jag kommer ut till landet. På onsdag börjar nämligen de första dansgrupperna inför våren.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *