Hur funkar folk?

Jag följer några andra bloggar, både stora och små. Ju större bloggarna är desto mer skit verkar dom kunna ha. Jag har följt Isabella Löwengrip under flera år och nu har hennes framfart stagnerat pga olika saker. Ett luftslott som krachat helt enkelt. Va skit det skrivs i hennes kommetatorsfält.

Visst har hon expanderat i rekordfart och man har knappt hängt med i svängen ibland. Egentligen vet jag inte vad hon jobbar med mer än att hon fyller sina dagar med resor och möten och flotta middagar. Vad som egentligen avhandlas är det svårt att veta.

Nu är det många som skriver nedlåtande kommentarer över hennes fall. Ok, hon har väl inte fallit men bromsat upp stora delar av verksamheten där det blödde pengar. Framgången är stagnerad just nu och hon försöker fokusera på nuet och komma ikapp.

Kommentaerna haglar och jag blir förvånad över hur grisiga människor kan vara i det offentliga rummet. Ok, man kan inte gilla allt men det finns gränser för vad man skriver. Det kan vara saklig kritik och förslag som kan leda till bättring och utveckling, men snälla, lämna dretkommentarerna oskrivna!!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hur funkar folk?

  1. Ethel skriver:

    Jag läser nästan inga bloggar. Bara några som handlar om skrivande och så din.
    Håller med dig. Finns gränser. Eller borde finnas gränser. Tror att många lever ut sin frustration och aggressivitet på nätet. Du kan ju vara anonym ☻. Då spelar det ju ingen roll vad du kommenterar eller hur du gör det ☻. Riktigt dåligt är det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *