Vaknar tidigt som vanligt

Vid 05,00 slog jag upp mina ljusblå. Klarvaken. Kliade Leidy bakom örat och sträckte på mig. En stund senare gick jg upp och fixade kaffe. Sen fixade jag lite ekonomi i en timma och plockade undan kläder och disk. Effektiviteten själv en torsdagsmorgon.

Nu är jag på jobbet och tar påtår. Leidy är hos dagmatte och busar lite. Eller egentligen ligger hon nog i sängen och blir kliad bakom örat. Mysigt.

Idag ska jag ut och äta lunch med en kompis och det ska bli trevligt. En teatervän jag träffade på 90-talet som jag hållit kontakt med. Kul med vänner som har kvalité, det är det inte alla som har.

Nu rockar vi vidare på torsdagen!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *