Hur är en låt uppbyggd?

Det är vad dagens lektion handlar om. Intro, vers, brygga, refräng, vers osv. Det finns ju inga direkta regler men låtar följer oftast ett visst mönster. Jag har precis skrivit ännu en låt och för första gången fått med ett stick. Det känns bra. Man slutar aldrig att utvecklas.

Jag ska bli bättre på att lyssna på musik hemma. Det gör jag nästan aldrig. Ikväll ska jag hem till landet och jag ska gå igenom lite CD-skivor och passa på att poppa lite. När man har eget hus behöver man inte bry sig om volymen.

Över 100 lyssningar är det på min sista demo. Och jag har fått jättefin feedback. Tack alla ni som lyssnar och gör ”Tummen upp”. Jag blir så glad. Flera låtar är på gång.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *