Härlig massage och bra rep

Jätteskön massage. Nu är jag avslappnad och det känns toppen. Både rygg, axlar och ben var ok och det tyder på att jag tränar och stretchar på rätt sätt. Men något säger mig att jag kommer att ha träningsvärk imorgon…

Teaterrep med bara 3 skådisar och 3 scener. Kändes toppen att köra med få skådisar och rulla igenom scenerna om och om igen. Replikerna sätter sig vare sig man vill eller ej och det skapar säkerhet och låter kroppsspråket komma fram.

Nu blir det mat och lite nyheter, sen ZZZzzz…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 svar på Härlig massage och bra rep

 1. Carolina skriver:

  Skönt med massage, det skulle man behöva gå iväg och få unna sig ibland! 🙂

 2. Matilda Berlin skriver:

  Men alltså guuu vad underbart med massage! Helt klart vad jag ska unna mig idag med =) kram fina <3

 3. Eva-Lisa skriver:

  Massage var det länge sedan jag fick. Får kanske besöka spa:et här någon dag.
  Låter som du har haft det jättehärligt i alla fall 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *