Hallå där benen…

Det blev ett lätt benpass på lunchen idag. Har prioriterat löpningen när jag varit på gymmet och styrkan har blivit lidande. Det blev benspark, markluft, utfall, sittande baksida, vader och mage med rep.

Inga tunga vikter med jag kände av det lite i benen i alla fall. Skönt att väcka dom till liv. Ska försöka få in milen varje söndag i fortsättningen och sen köra styrka måndag lunch. Intervaller blir det på tisdagar.

I eftermiddag blir det massage, något jag unnar mig var fjärde vecka. Det är en lyx jag unnar mig. Och på fredag är det ansiktsbehandling. Jihoooooooooooooo!

Lätta vikter idag, men skönt att vara igång

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Hallå där benen…

  1. Emma Engström skriver:

    Heja dig, så grym! Älskar benpass 😀 <3

  2. Annie skriver:

    Heja Dig! Legday är bääst :)<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *