Har sommaren varit god?

Kanske allt för god? Med grillning, sena kvällar, utemat, fika i trädgården och snabbmat på semesterresan. Det ska vara så, man ska unna sig under en semester. Bara man rör på sig, tar promenader, simmar, cyklar eller spelar padel.

Men nu kommer hösten så småningom, även om det bara är augusti. Jobb och skola startar och det gäller att vara med i matchen från början. Gymmen fylls sakta men säkert och alla vill börja träna igen efter en välförtjänt ledighet.

Vad man också ska tänka på är maten. Äter jag tillräckligt med bra mat? Får jag i mig näring och rätt sorts mat? Och hur mycket ska jag äta?

Att anlita en kostrådgivare kräver motivation och vilja. Har du det och vill ändra dina matvanor med ett personligt kostprogram, uträknat efter dina förutsättningar så kontakta mig.

piawidlund67@gmail.com

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *