Gonatt…

Snart dags att sova. Brukar ligga och fundera på vad framtiden har att erbjuda innan jag somnar. Jag har en pjäs som ligger och dräller på skrivbordet. Vill gärna sätta upp den, vi får se hur det går med den saken.

Var ute och googlade lite på olika företag som jobbar med AV-system, projektering, mörkläggningsgardiner och allt möjligt. Det finns ju en hel del i ljud och bildväg som bör vara med när man sätter upp en föreställning eller annan typ av presentation. Man kan ju både köpa, hyra eller leasa utrustning.

Det är viktigt att tekniken fungerar och har kvalité. Står man på scenen och är osäker på om ljudet ska funka eller om ljuset ska gå ner vid rätt tillfälle är det inte kul. Som skådis är det superviktigt att veta att alla gör sina saker. Kläder ska funka, peruker och smink. Scenografi och rekvisita ska finnas på plats. Och ljud och ljus ska vara perfekt.

Ljus på scenen, tack.

Vissa föreställningar man sett har falerat i helhet på grund av dåligt ljud och ljus.

Soundcheck!

Det kan ju bero på både dåliga ljud och ljustekniker och att man fuskat med soundchecken. Inte bra. Hos aa-video.se kan man få massor av olika tjänster. Dom jobbar med ljud och ljus i både sportarenor och i konferenssalar. Bra med en bredd. Och med kvalité!

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *