Gomorron söndag

Minus 2 grader på landet och nu har jag tänt i kakelugnen. Det sprakar härligt och det behövs idag. Det ser ut att vara lite ljusare men det är säkert jag som inbillar mig bara för att jag vill det.

Idag blir det en jättelugn dag. Jag ska fortsätta att koreografera och gå igenom det jag redan gjort. Jag skriver upp alla steg och ibland glömmer man hur man formulerat sig och vad det betyder, då får man klia sig i skallen en stund och sen klarnar det. Annars får man göra om det.

Jag vill hinna sitta i soffan och slappa lite och läsa också. Imorgon är det ju en ledig dag och det är bara att njuta av det för snart kör allt igång igen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *