Gomorron fredag

Veckan är redan slut och man tycker inte att man hunnit med nånting. Men om man går tillbaka och kollar jobb, träningspass, skrivande och allt annat så blir det en hel del och man får känna sig ganska nöjd med det man åstadkommit.

Idag blir det löpning efter jobbet och på lunchen ska jag ta en ansiktsbehandling. Alltid lika efterlängtat. När jag går därifrån så bokar jag in nästa tid på en gång, annars blir det aldrig av. Det är samma sak när jag fått massage. Ny tid på en gång.

Nu är det dags för kaffe och macka. Äggen var slut så det fick bli kycklingpålägg istället. Kan vara bra att varva lite. Imorse hann jag både diska, dammsuga och tvätta golvet. Jag gjorde ordning på posten och vattnade blommorna. Det är skönt att komma hem till en skaplig lägenhet när man tränat och är trött. Dessutom är det ju fredag!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *