God morgon fredag

Började morgonen med att läsa och just nu är det så spännande att jag höll på att ligga kvar alldeles för länge. Jag bara måste läsa ut boken ikväll. Gång på gång förundras man över hur vissa författare kan få tag i ens intresse och ha det i et järngrepp ända tills man läst sista meningen i boken. Tänk om man hade patent på den lösningen…..

En traffickinghärva som håller på att lösas upp. Innerst inne vet man ju att det kommer att gå bra. Men resan dit är värd varenda mening, varenda ord och varenda bokstav. Jag önskar att jag hade ett uns av den förmågan.

En stämning som byggs upp och händelser som flätas samman. Man ser mönstret och vet vilka bovarna är. Tror man, tills allt får en upplösning som överskrider ens vildaste fantasier. En riktigt bra bok är det bästa sällskapet om man inte har hund.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på God morgon fredag

  1. Ethel skriver:

    Låter som en fantastisk bok. Själv läser jag Agatha Christies bok Klockan K (från 1944), som jag hittade i bokhyllan. Den är full av karaktärer som ganska länge är svåra att hålla reda på. Inte särskilt spännande men jag läser den för att studera hur hon gör för att bygga upp intrigen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *