Glad påsk

Nu är det påskafton. Solen håller på att gå upp och jag håller på att vakna. Även om jag varit ute mycket så har jag hunnit se en hel del film. Till exempel Modus, säsong 2.

Serien baseras på Anne Holts figurer och jag tycker att både Modus 1 och 2 var riktigt bra. Böckerna däremot, slutade jag läsa för flera år sen. Här har Melinda Kinnaman och Henrik Norlen, de ledande rollerna och de förvaltar dom riktigt bra. Bättre än i säsong 1.

Storyn är riktigt bra och ingenting blir som man tänkt sig. Inger Johanne är gravid och ett stadsbesök får hela hennes värld i gungning när gamla minnen rullas upp. Frågan är om hon orkar samarbeta med mannen som hon anmält för flera år sen?

Givetvis gör hon det. Spänningen och viljan att lösa fallet tar överhanden och snart rullar storyn igång. Många bra skådisar och en tight story gör att jag längtar efter säsong 3. Nån som vet om den kommer?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *