Gamla minnen poppar upp

För 2 år sen var vi med på ATR:s teaterfestival i Södertälje. Vi spelade min pjäs ”I ensamhetens korridor”. Det var jättekul och vi fick fin feedback. Jag saknar teatern så himla mycket och tänker på Arbisteatern i Norrköping som lärt mig så mycket och präglat mitt sätt att jobba.

Mannen från La Mancha, 1989, var det första pjäsen jag medverkade i. Jag spelade Antonia, Don Quiotes brorsdotter. Hade fin solosång och tuffa stämmor men jag klarade av det med hjälp av Miguel. Peter-Paul, var regissör och båda är väl lite av legender inom Norrköpings teatervärld.

Hoppas att jag får chansen att medverka på fler festivaler framöver. Just nu håller jag ju på med Spökena på Byleholms slott, och det blir utepremiär i augusti. Jag håller er uppdaterade.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *