Förbereder inför kvällen

Det är mycket på G just nu. Alla förberedelser inför kollationeringen ikväll ska klaffa. Hela gänget ska träffas och gå igenom allt inför sommarens stora uppsättning. Planeringar som sker lite bakom är scenografi, rekvisita och kläder. Det är ett stort maskineri som ska klaffa även om det bara är 9 föreställningar och amatörteater.

Vad man också måste tänka på är alla trycksaker som ska ut. Affischer och program och kanske annat, det beror på vad man vill ha. Såg att tryckeri Stockholm har en hel del att erbjuda. Alltid lika kul att planera och få fram bra produkter för att vi ska synas och få så mycket PR som möjligt.

När man går till ett tryckeri har dom oftast mycket kunskap och erfarenhet och vet vilket typsnitt och vilka bilder som är bäst för det man vill ha fram. Dessutom spelar färg och form en stor roll.

Här är lite gamla affischer från tidigare sommarteater. Affischer fångar intresset och förmedlar budskap. Och givetvis en hel del information också. När och var och vilken plats är några viktiga saker som ska finnas med.

Vi ska även trycka upp program med bilder på skådisarna i. Alltid lika kul att fota och få den ska bli fotad ur balans genom att göra lite fula grimaser….. Ja, ikväll blir alltså först träffen och jag lovar att återkomma med både foton och information om hur repetitionerna går under våren. Premiären blir i juni och vi ska spela 9 föreställningar vid Djulö i Katrineholm.

Delar av gänget som ska vara med i sommar

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Förbereder inför kvällen

  1. Annie skriver:

    Heja dig med allt du gör<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *