Fint kvällsväder på landet

Jag läser om översvämningar och kaos i vårt avlånga land. Här på landet tittar solen fram och jag har klippt både gräs och buskar. Borde kanske ha gjort mer men jag fixade lite inne också. Sen blev det 4 portioner pasta och köttfärssås. Gottgottigottgott.

Jag har börjat planera lite inför danskurserna i höst. Mer planering krävs men jag har kommit en bit på väg. Låtar ska fixas och jag ska fundera på om vi ska behålla någon av de gamla låtarna på repertoaren.

Dagarna och veckorna rullar på. jag har plockat in trädgårdsmöbler och solstolar, parasoll och poolen. Sommaren är slut. Jag saknar redan cykelturerna för dom var sköna. Kul att blanda med löpturerna.

Inatt sover jag på landet igen. Underbart.

Ett minne blott…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *