Filmnörd

Ni vet att jag älskar teveserier och jag ser verkligen fram emot hösten och alla svenska serier som ska börja. Har jag inte möjlighet att se dom live så får det bli på DVD. Tänk om man hade möjlighet att inreda en biosalong hemma. Kanske med en egen popcornsmaskin, hahaha. Jag har ju inrett mitt gamla rum till ett bibliotek med massor av böcker och det skulle vara kul att kunna få ett biorum med stora bildskärmar som sagt.

Man kanske skulle inreda källaren, den är ju sval och skön, till ett multimediarum. Det finns ju en hel del saker man kan investera i om man är tekniskt intresserad. Leidy skulle få en egen soffa, eller en liten rosa divan där hon kunde ligga och titta på Tintin och Milou. Jädrar va utskällda de skulle bli, haha.

Själv skulle jag nog bara vilja luta mig tillbaka i en bred fåtölj med drickahållare och en fotpall. Sen får det gärna vara en svensk deckare eller någon amerikansk film med våldsamma bilscener, lite slagsmål och några snygga grabbar som rullar på en stor skärm.

Givetvis skulle det också vara perfekt att spela upp gamla teaterproduktioner. Se härliga minnen som man varit med och skapat. Ibland måste jag även ta fram och kolla något gammalt för att se kulisser och kläder och det är alltid lika roligt.

Som sagt, ett litet biorum med den senaste tekniken både inom ljud och bild står på min önskelista!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Filmnörd

  1. jessy skriver:

    Ja det hade ju inte suttit fel! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *