Biceps och axelpass på lunchen

Japp, hann med et kort pass på gymmet.

Det blev bicepscurl med hantlar och sen skivstång.

Och axlar med hantlar och skivstång. Jag kär inga avancerade och krångliga övningar utan håller mig till lösa vikter. Då lär man sig att hålla balansen. Kör man bar i maskiner blir man låst. Det kan vara bra vid rehabilitering men är man frisk bör man variera och kanske prioritera lösa vikter.

Det kändes inte så mycket och träningsvärken har avtagit så jag behöver öka på vikterna lite. Jag är feg vad det gäller tyngder och är väl medveten om att man alltid klarar mer än man tror.

Det är väl kanske så att vi tjejer är lite mindre benägna att lägga på vikter medan grabbarna gärna vräker på. Vi måste bli bättre där. Inte så vi skadar oss men så vi bygger bättre.

Jag är egentligen inte beroende av stora muskler utan kör mest för att hålla igång kroppen. Även långdistanslöpare kör styrka och det är bra att variera träningen. På tal om det saknar jag simningen och måste kolla när badhuset öppnar igen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *