F-n va trött jag blir

Jag är inte lat, men jag vill ha bil att köra med, INTE cykel i vardagslivet. Cyklade till gymmet idag, stressad på lunchen. La all kraft på trampen i cykeln och orkade liksom inte dom 4 första minutrarna på intervallerna. Blev irriterad LARGE, drack vatten, körde andra intervallen, pressade mig, gick inget bra. Och inte gick tredje eller fjärde bra heller. Känns trist och bortkastat. Jag måste göra som jag alltid gjort, åka bil till gymmet för att kunna pressa ur mig ALLT när jag ska köra intervaller, för då ska tempot upp.

Ja, sen glömmer man nycklar i fel väskor, får åka upp i lägenheten igen, ska hämta paket, kommer för sent för det är stängt… Behöver jag säga att jag älskar min bil!?!?!

Nåja, imorgon är en annan dag!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på F-n va trött jag blir

  1. Matilda Berlin skriver:

    Know the feeling…! Som jag saknar att ha bil alltså… Istället för att kunna ha allt i baksätet får jag istället konka runt på världens bag med halva livet i…
    Så ja, förstår dig helt!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *