Ett snabbt regn

Några droppar kom det när jag var ute och kantklippte och krattade men det gick snabbt över. Det fick bli lite städning och en kopp kaffe. Jag är lite cykelsugen och skulle vilja ge mig ut på årets första runda.

Det skulle vara skönt att få susa fram lite.

Lilla pärlan är ju i alla fall pumpad

Inte är det snyggt med cykelhjälm direkt, men nödvändigt. Att köpa cykel var inte billigt, även om jag fick tag i en billig variant. Det är nästan dyrare med cykelbyxor, pedaler, hjälm, tröja och skor.

Men köper man ordentliga saker så håller de och det är lika bra att satsa från början. Jag gjorde även en bikefit när jag köpte cykeln. Man ställer in sadel, pedaler och styre efter hur man ser ut i kroppen och det är viktigare än man tror.

Det är inte bra att bara ta över en cykel och sänka sadeln och tro att allt ska funka. Ska man cykla ofta och långt så kan det bli som en arbetsskada. Och det vill vi inte ha. Kommer solen fram idag kan det bli en kortare runda.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ett snabbt regn

  1. Matilda Berlin skriver:

    Så sant som det är sagt! Är själv alldeles för ofta dumsnål… Måste verkligen ta och ändra på det, för det lönar ju sig alltid i slutändan att köpa ordentliga grejer =) KRAM <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *