Ett hus till

Ibland skulle det vara bra med ett litet gästhus. Det finns ju nyckelfärdiga attefallshus att köpa nuförtiden. Mycket smarta och bra hus. Det finns minsta modellen.

Kan funka som enklare gäststuga.

Ljust och fräscht, en perfekt inredning.

Och en liten större variant. Vem är inte i behov av ett extrahus ibland? Man kan ha gäster som kommer och det är alltid kul, men det kan vara trevligt att kunna erbjuda sällskapet ett eget hus när de ska lägga sig på kvällen.

Attefallshusen är alltid färdigställda för inflyttning. När man beställer ett hus tar det max 2 månader från att kontraktet har skrivits och sen finns det på plats. Riktigt bra service tycker jag.

Huset byggs i fabrik och sen transporteras det hem till dig. Dom lyfter av huset, placerar det där du vill ha det och hjälper till att koppla in vatten, avlopp och el. Det är ju smidigt värre.

Ibland är ju en byggprocess ganska omfattande och tar tid. Här får man ett smidigt permanentboende för inflyttning på stubben. Dom sköter bygganmälan och all kontakt med kommunen som behövs. Det är smidigt i och med att dom har många års erfarenhet av bygglovsprocesser.

Husen är godkända för permanentboende, all el, VVS och våtrumsarbeten utförs i enlighet med rådande svenska normer. brand och säkerhetskrav är uppfyllda och alla hus luftflödeskontrolleras innan dom levereras. Ordning och reda, det gillar jag.

På min tomt på landet skulle jag behöva ersätta en gammal friggebod, med betoning på gammal. Taket håller nog inte så länge till och det skulle vara skönt att få något nytt som är helt och ser fräscht ut. Jag ska ringa Attefallshus och kolla.

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ett hus till

  1. Eva-Lisa skriver:

    Sådana är jättesmidiga! Plus att man inte behöver ansöka om byggtillstånd 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *