Ett galet löplopp

VIKTIGT MEDDELANDE

Vi har försökt nå ut till er tidigare men alla officiella kommunikationsmedel ligger nere. Vi har tagit väldigt stora risker genom att ta oss till en säker serverhall långt långt bort för att kunna skicka detta meddelande… vi kan bara hoppas att det når fram…
X-19 sprids snabbt och vi bävar för hur detta kommer att sluta. Men det finns hopp för oss som är kvar. Den 19 oktober har vi blivit lovade militär helikopter eskort från en upphämtningsplats till en safe zone. Det blir en fråga om liv och död att ta sig dit men vi har inte råd att inte våga ta risker just nu. I en nära framtid kommer vi att berätta vart vi ska mötas upp inför vårt livs flykt. Tills dess… ja vad säger man…
Håll ögonen öppna för vidare instruktioner.

Samlingsplats-upphämtningsplats

Ni kommer som sagt att få veta inom kort vart vi ska mötas, vilken tid och hur vi tar oss vidare till upphämtningsplatsen.
Sträckan är ca 8km och vi kommer att passera utmanande zoner längs med vägen så håll ihop och hjälp varandra. Vi kommer förmodligen ha chanser att ta oss vidare men dom kommer att vara begränsade, fru Fortuna håller oss inte om ryggen hur länge som helst, så var uppmärksam.

Vi rekomenderar starkt att du lägger in en anmälan till att följa med oss mot friheten i safe zone, du kommer aldrig klara dig hela vägen dit utan vår hjälp.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *