En tidig morgon med en god bok

Har precis avslutat en bok och börjat på en annan. Ska försöka läsa några kapitel varje dag, det är avslappnande och skönt att få drömma sig bort en stund. Jag önskar att jag kunde få lite inspo och skriva något längre. Den inspon har inte infunnit sig än. Det är så häftigt när den kommer och man blir fast i skrivandet på en gång.

Igår däremot fick jag en riktigt fin start på terminens dans vad det gäller kurserna som startar i februari. Jag var på Dud för att hämta min danspärm och gick bara in i en sal för att sätta igång låten. Plötsligt kom det en massa steg som suttit inne i skallen och väntat på att få komma ut. En underbar feeling.

Jag är inte färdig på något sätt men jag har en bra början. Många gånger kan det vara trögt att komma igång, men när man gjort det och fått några steg på pränt så flyter det på och då är det en härlig feeling. Jag ska försöka jobba vidare på det imorgon.

Men nu är det tisdag!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *