En solig söndag

Jag var uppe tidigt och har redan kantklippt det jag skulle idag. Solen kommer att bli lika het som igår och jag har annat för mig under dagen. Jag får datorn levererad med notprogram på förmiddagen, sen ska jag in till stan och repetera. Det blir fullt ös hela dagen.

Jag kom igång med lite koreografier igår och måste fortsätta med det idag. Vanligtvis gör jag steg till danserna under terminens gång och det kommer jag att göra nu också. Men jag måste ha något att börja med under de första veckorna. Sen får man anpassa stegen efter kursdeltagarna och det funkar jättebra.

Nu blir det en stund på en sval veranda med boken, sen får vi se vad jag tar mig för.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *