En kort cykeltur och biltvätt

Det är så sköna dagar nu. Jag cyklade 1,5 mil och sen fick jag för mig att jag skulle tvätta bilen. Det blir bilservice på tisdag så det kan ju vara kul om den är skapligt ren. Jag tycker det är såå tråkigt att tvätta bilen och varje nyår lovar jag att jag ska bli bättre på det, men det har inte inträffat hittills.

Nu är det lunch och det blir pasta med räkor i creme fraiche. Lite curry och tomatpuré på det så blir det 3 portioner. Sen blandade grönsaker. En kelt och smidigt. Jag pressade även ett par apelsiner på förmiddagen. Underbart gott och nyttigt.

Nu ska jag skriva ihop en text om mig själv och maila iväg. Jag ska nämligen vara konferencier på en festival i Katrineholm framöver. Det ska bli jättekul.

Solen skiner och jag ska ta en tur in till stan på eftermiddagen och hälsa på Djulö-gänget. 16,00 är det föreställningsdags!

Hur många har det kommit, undrar grevinnan Falkenvråk.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på En kort cykeltur och biltvätt

  1. Annie skriver:

    Wow, verkligen bra gjort! 🙂

    Ha en fin kväll 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *