En dag som bara springer iväg…

… jag sprang jag också, 5km på lunchen. Skönt. Ny månad och nya utmaningar. Ikväll blir det styrka. Lite armar och kanske axlar. Jag delar alltid upp kroppen i olika muskelgrupper och det känns bra. Då slipper man ha träningsvärk i hela kroppen.

Känner mig lite trött sen helgen men det ska bli skönt att träna i alla fall. Mest trött i benen eftersom det alltid är långa sträckor man ska gå. Jag har både burit in ved och klippt och krattat och det skulle vara kul att veta hur många steg jag går en vanlig helg. Får kolla det.

Nu när det är ljusare är det skönt att kunna åka hem någon dag mitt i veckan och sova på landet. Men nu har det inte varit någon värme och då blir jag kvar i stan. Det är trist att bara komma hem och elda. Att sova där på helgen är ok för då hinner det bli ordentligt varmt.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *