En avslappnande stund

Tog en ansiktsbehandling på lunchen hos Sofia på Hudhälsan i Katrineholm. Det är inte bara skönt för huden, utan även för sinnet. Att bara ligga ner, lyssna på lite hissmusik, slappna av och få känna sig helt ren och fräsch i ansiktet efteråt.

Ehh, färgen är lite lattjo men det är ju innehållet som räknas. Investerade i en ny produkt som jag ska ha morgon och kväll innan de ordinarie krämerna. Min hy har blivit bättre och det känns så tryggt och skönt att samma tjej har koll på mig eftersom jag är dålig på både skönhetsprodukter och smink. Det enda man ångrar är att man inte börjat tidigare med ansiktsbehandlingar!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 svar på En avslappnande stund

  1. Annie skriver:

    Hoppas Du får en fin fredag! 🙂

  2. Matilda Berlin skriver:

    Men så härligt det lät! Hoppas du får en underbar helg vännen <3

  3. Dixi Wonderland skriver:

    Min hy blir alltid kaos när vi byter årstider men jag ska försöka hitta en riktigt bra hudvårdsserie också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *