Det rullar på

Jag hade mycket energi idag och ville passa på att springa av mig. Det gick bra, kraften var större än jag trodde och jag ökade lite på slutet. Såna pass blir man glad av. Det är så svårt ibland att veta vad som komma skall. Man kan vara hur utvilad som helst och ha ätit bra och sen blir löpningen huuur tung som helst. Och tvärtom. Men det får vi leva med.

Ikväll blir det landet och det är skönt att ha sprungit idag på lunchen, då kan jag ta det lugnt ikväll. Jag ska simma imorgon och det har jag verkligen saknat. Förförra helgen var det påsk och då var badhuset stängt och förra helgen var det Stockholm som gällde.

Jag ser nästan inte simningen som en träning utan snarare som en ren njutning. Att simma är skönt och jag passar på att göra ansiktspeeling, hrinpackning och sätta mig i bstun en kort stund. En lisa för själen då jag laddar!

Jag i diskhon i Byle

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Det rullar på

  1. Annie skriver:

    Ha en fin fredag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *