Det här med FB

Jag gränar ju en del, om det är nån som har missat det, och tycker det är kul att lägga ut bilder på både bloggen, FB och instgram. Det är ju mina sidor och det ska ju avspegla mitt liv och vad jag tycker är roligt.

Många som ser mina löppass och träningstillfällen suckar och undrar hur jag orkar.

Ska du springa nu när det är så varmt?

Va du tränar mycket…

Tagga ner…

Det är oftast dom som aldrig besökt ett gym själva eller bar vrit där nån gång för att sen aldrig återkomma. Jag tränar för att jag tycker det är kul och inspirerande. Ibland får jag någon kommentar om att jag inspirerar och gissa om jag blir glad.

Igår fick jag ett meddelande på FB och en som tackade mig för att jag delade med mig av min träning. Ingen jag egentligen känner men vi är vänner på FB. Det gjorde mig fantastiskt glad. Tänk att få ett tack för det man gör, det händer ju inte så ofta nu för tiden.

Därför tänkte jag passa på att tacka alla mina bloggläsare idag. Tack för att ni finns och för att ni vill kika in i min vardag och ta del av det jag gör. Det skulle vara så kul om ni vågade lämna en kommentar och skrev var ni bor.

Törs ni det?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Det här med FB

 1. Annie skriver:

  Förstår preeciis vad du menar, som själv älskar träning 😉
  Får väldigt sällan negativt dock och det är jag glad för 🙂

  Jag tror det handlar lite om avundsjuka och bitterhet faktiskt, dem kanske är helt otränade och lite avis 😉 *ler*

  Så kul att du fick positiv feedback! sånt värmer 🙂

  Gävle, vart bor du? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *