Äntligen fredag

Och jag har jobbat 3 veckor efter semestern. Vi är inne i augusti och livet rullar på. Imorgon är det den Mångkulturella festivalen som jag ska vara konferencier på och det ser jag fram emot. Jag tror även att vädrets makter ska vara med oss som det ser ut just nu.

Hoppas det kommer mycket publik och att många passar på att se internationella artister gratis. Det är många olika musikstilar och många olika nivåer på artisterna och det är ju det som berikar.

Ikväll blir det landet och ett par gräsmttor som ska klippas. Sen lite ved så jag får slut på det tills på söndag. Nästa vecka måste jag börja med koreografierna igen och titta över manus som sk repas till hösten. Känns konstigt att prata om hösten redan nu men för mig finns den i tankarna…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *