Det gick ganska bra

Tisdag = intervaller. 4×4 minuter 5 i pace och det blir ju 12km/tim. Det gick bra idag. Första rundan är värst, sen går det av bara farten. Lite vatten, komma ner i andning och sen påt igen. Jag är så glad att jag kommit igång med lunchträning och att det fungerar.

Jag har börjat väga maten igen. Det är inte så lätt som man tror att höfta till potatis, kött och grönsaker. Jag vill hålla mina 55kg för att inte belasta knän osv för mycket när jag springer. Dessutom trivs jag med 55kg, det är perfekt för mig som är 160 cm.  Svett i pannan…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Det gick ganska bra

  1. Annie skriver:

    Heja Dig!
    Jag vill gärna väga lite mer ,) men jag är lite längre också *ler*

    Hoppas Din kväll är bra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *