Black friday

Ingen har väl kunnat undgå att det är Black friday på fredag. Då ska man handla som bara den, enligt affärsinnehavarna. Men jag tycker att alla har tjuvstartat ganska mycket. Black friday har blivit Black week. Sms:en ramlar in och maillådan är full. 10, 20, 30, 40, 50%, kom och köp, kom och köp.

Förra året köpte jag en teve, det tjänade jag nästan 1000kr på. Jag skulle köpa en och lyckades pricka datumet, det kändes helt ok. Sen vet jag att jag köpte 3 par sneakers och fyllde på den hyllan. Men i år vet jag inte om jag är i behov av något speciellt. Jag vill inte handla bara för att, jag vill handla för att jag har ett behov at det jag köper.

Jag har försökt rensa hemma. Jag skänker det som går att skänka och det känns bra. Second hand är något jag gillar. Har själv jobbat på en insamlingscentral och det var jättekul. Människor skänker allt från exklusiva festklänningar till trasiga t-shirtar och gamla julblommor…. även en å annan stekpanna kom in. Och en hel del annat. Många tycks använda återvinningslådorna som soptipp.

Hur är det med dig? Handlar du nytt eller gammalt?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Black friday

  1. Matilda Berlin skriver:

    Det är verkligen galet hur mycket olika meddelande man får just nu… Snacka om fynd du gjorde förra året! Vet själv inte om jag ska köpa något i år, men springer man på något riktigt kap så =) Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *