Det börjar lossna nu…

Jag ser att det börjar röra på sig på kulturfronten. Jag har bokat in jobb till hösten och det känns riktigt bra. Det är fler saker på G och jag hoppas verkligen att kulturen får en chans att köra i 120 knyck så vi kan ta igen allt vi missat de sista åren.

Jag längtar galet mycket efter att få träffa kulturmänniskor igen och få dansa, sjunga, se teater och lyssna på konserter. Vi får hoppas att det inte blir någon lock-down och tråkigheter utan att det håller i sig framöver.

Kanske inte dags att fira än men visst kan man börja planera på ett annat sätt när man har på känn att det lossnar. Jag har lite planer på G…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *