De långa loppens dag

Idag är det både Ultravasan och Ironman. Båda tävlingarna är supertuffa och inget för veklingar, det är därför jag är hemma och sitter i soffan..haha. Ultravasan består av självaste Vasaloppet och det ska springas (!). Japp, ni läste rätt. Ironman består av både simning, cykel och avslutas med ett Marathon (!).

Själv har jag bara dragit runt på gräsklipparen idag och det blir inte mer än så. Lite av en vilodag efter 2 dagars dans. Jag beundrar dom som ställer upp i loppen. Det behövs mer än träning för att klara av dessa prestationer. Pannben, är en viktig ingrediens, som inte alla har.

Att mentalt stålsätta sig och pressa sig, inte bara till det yttersta, utan lite till. Och sen ytterligare lite till, är få förunnat att klara av. Jag ser fram emot Tjejmilen 1 september, det räcker för mig. Ska bli jättekul!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på De långa loppens dag

  1. Emma Engström skriver:

    Oj det var inte dåligt, lycka till! 😀

  2. Sussi skriver:

    Tjejmilen är även det för mycket för mig 😉 En jobbarkompis till mig åkte för att titta på Ironman han hade flera familjemedlemmar som skulle delta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *